NAUJIENOS

Atversiu langą Paslapties,
Ant jo vėl angelas prisės,
Ramins ir guos tyliu balsu,
Ir nebebus gyvent baisu.

Nijolė Birgėlienė

 

Šių metų paroda-akcija skatinome įvairaus amžiaus vaikus patirti džiaugsmą kuriant angelą kitam, tam kuris rūpinasi silpnesniais, pavargusiais, nelaimingais – Lietuvos savanoriams, ir taip padėkoti jiems už jų gerus darbus. Tradicinėje advento akcijoje-parodoje „Laimina miestą angelai-2023“ (Sveikinimo atvirukas) dalyvavo beveik 200 moksleivių, kuriuos paruošė 37 mokytojai. 

Angelų galerija 

Kūrybiškumu dalinosi Kauno miesto ir rajono 20 ugdymo įstaigų: Lietuvos sveikatos mokslų universiteto gimnazijos Pradinė mokykla, Kauno Veršvų gimnazija, Kauno Juozo Grušo meno gimnazija, VDU „Rasos” gimnazija, Kauno Gedimino sporto ir sveikatinimo gimnazija, Kauno Aleksandro Stulginskio mokykla, Kauno Kovo 11 – osio gimnazija, Kauno Jono Pauliaus II Gimnazija, Kauno Palemono gimnazija, Kauno tarptautinė gimnazija, Kauno Simono Daukanto progimnazija, Prezidento Antano Smetonos gimnazija, Kauno Petrašiūnų progimnazija, Kauno Žaliakalnio progimnazija, Kauno Kazio Griniaus progimnazija, Kauno Tado Ivanausko progimnazija, Kauno  „Varpelio“ pradinė  mokykla, Kauno Panemunės pradinė mokykla, Kauno Jono ir Petro Vileišių mokykla, Kauno tautinės kultūros centras

Jau 30-ąjį kartą susirinkome į tradicinės miesto akcijos-parodos „Laimina miestą angelai“ baigiamąjį renginį. Atėjo laikas Angelams išskristi į savo namus. Ir surasti naujus šeimininkus. Visi į Kauno tautinės kultūros centrą atkeliavę sveikinimo atvirukai iškeliavo į VšĮ „Gerumas gerumu“ ir „Žmonės žmonėms“ savanorių namus.

Nuoširdžiai dėkojame vaikams ir jų mokytojams už pristatytus kūrybinius darbus!

Renginio metu svečius sveikino Kauno tautinės kultūros centro tradicinių kanklių  studijos  „Luotelė“ dalyvės ir jų mokytoja Valė Dervinienė.

Pasidžiaukime renginio akimirkomis.

Visiems linkime gražių ir kūrybingų metų!

Atnaujinta 2023 12 29